Cak dan Ning Surabaya 2017
Cak dan Ning Surabaya 2017

Cak dan Ning Surabaya 2017

Event
Pageant
Surabaya, Jawa Timur, Indonesia
22 Followers Follow
Assalamu'alaikum, yo opo kabare rek? Gak keroso yo lur, awak dewe wes ngelewati serangkaian acara Pemilihan Duta Wisata Cak & Ning Surabaya 2017, gawe awak peno kabeh sing penasaran pengen ero sopo sing bakal dadi Cak & Ning tahun iki tak untapno gawe langsung teko : Grand Final Cak & Ning Surabaya 2017.
12 May, 2017Launching
Contact