Cak dan Ning Surabaya 2017
Cak dan Ning Surabaya 2017

Cak dan Ning Surabaya 2017

Event
Pageant
Surabaya, Jawa Timur, Indonesia
22 Followers Follow
Date & Time
12 May, 2017

Launching

Assalamu'alaikum, yo opo kabare rek? Gak keroso yo lur, awak dewe wes ngelewati serangkaian acara Pemilihan Duta Wisata Cak & Ning Surabaya 2017, gawe awak peno kabeh sing penasaran pengen ero sopo sing bakal dadi Cak & Ning tahun iki tak untapno gawe langsung teko : Grand Final Cak & Ning Surabaya 2017.
Contact